Kremet fiskesuppe

Ingredienser (2-3 pers)

  • 8 fiskeboller i terninger

  • 3 dl melk

  • 3 dl kremfløte

  • 1 stk fiskebuljongterning

  • 1 ss maisenna

  • 1 stk gulrot

  • ½ av den hvite delen på en purreløk

  • ¼ sellerirot

  • 1 stk fennikel

  • Reker og fersk fisk, om ønskelig

  • Salt og sort pepper

  • Frisk dill til topping

Fremgangsmåte:

  1. Ha kraften fra fiskebollene i en kjele sammen med melk og fløte.

  2. Rør inn maisenna og kok opp under omrøring.

  3. Tilsett buljongterningen og la det koke i 5 minutter mens du kutter grønnsakene i tynne skiver.

  4. Tilsett fiskebollene, grønnsakene og fersk fisk/reker hvis ønskelig.

  5. La det koke i ett minutt før servering.

  6. Dryss litt frisk dill over. Server med ferskt brød!

Forrige
Forrige

Wok around the clock