Wok around the clock

Ingredienser (2-3 pers)


Tilberedningstid: 15 min.

  • 1/1 boks med fiskeboller

  • 150 gr rød paprika

  • 250 gr rødløk

  • 150 gr purreløk

  • 75 gr stangselleri

  • 120 gr squash grønn

  • 150 gr fersk sjampinjong

  • Sesamfrø

  • Sweet chili saus

  • Stekes i ca. 3 ss solsikkeolje/ ev. rapsolje/maisolje/soyaolje

Fremgangsmåte:

Dagene suser avgårde, og det er ikke alltid enkelt å få i seg god og næringsrik mat. Derfor er det helt perfekt med en Wok Around The Clock for å gi kroppen ekstra energi.

  1. Alle grønnsakene grovhakkes eller finhakkes etter ønske. Ha olje i woken og la denne bli varm. Tilsett selleri først da denne trenger lengre tid, og så resten av grønnsakene.

  2. Wok i 3-4 min. og tilsett fiskebollene. Wokes sammen i ytterligere 1-2 min. (til grønnsakene er møre).

  3. Til slutt has sesamfrø og sweet chili saus i.Serveres med ris og salat (beregn 40 – 50 gr ris pr. person).

Forrige
Forrige

Bollalao

Neste
Neste

Kremet fiskesuppe