Bollalao

Ingredienser (4 pers)

Tilberedningstid: 15–20 minutter

  • 1 boks Vesteraalens fiskeboller

  • 100 g tomatpuré

  • 400 g skrelte poteter, i skiver

  • 400 g løk, i skiver

  • 200 g rød paprika, i skiver

  • 5 dl vann + fiskekraft eller buljong

  • 1 ts basilikum

  • ½ ts malt pepper

  • 4 ss olivenolje

Fremgangsmåte:

  1. Fres løk og poteter i en panne med olivenolje i 1–2 minutter.

  2. Tilsett tomatpuré, vann, fiskekraft/buljong og krydder.

  3. Kok opp, og la småkoke i ca. 10 minutter.

  4. Ha fiskebollene i pannen. Retten er klar til servering når bollene er gjennomvarme.

Server med ferskt brød, smør og en frisk salat - enjoy!

Forrige
Forrige

Lars sagne

Neste
Neste

Wok around the clock