Lars sagne
Ingredienser (4 personer)
Tilberedningstid: 10 min.
1/1 boks Vesteraalens fiskeboller
250 gr grovhakket tomat
150 gr sjampinjong
150 gr vårløk/purreløk
250 gr mais
50 gr paprika
Lasagneplater (200 gr)
200 gr revet hvit ost
Framgangsmåte:
Lasagne kommer kanskje fra Italia, men en ekte vesterålsk Lars Sagne kommer fra Sortland. Med deilige grønnsaker, lasagneplater og Vesteraalens Fiskeboller blir alltid denne italienske Sortlendingen en suksess – enten det er fest eller hverdag.
Spray en ildfast form med formfett eller pensle med olje.
2. Vask og del grønnsakene i passende biter3. Legg lagvis:
Grovhakkede tomater, grønnsaker, fiskeboller, lasagneplater – gjenta dette. Størrelsen på formen avgjør antall lag. Toppen dekkes av revet hvit ost.4.Bakes i ovnen på 200 gr C i 15 min. (til lasagneplatene er møre)
