Lars sagne

Ingredienser (4 personer)

Tilberedningstid: 10 min.

  • 1/1 boks Vesteraalens fiskeboller

  • 250 gr grovhakket tomat

  • 150 gr sjampinjong

  • 150 gr vårløk/purreløk

  • 250 gr mais

  • 50 gr paprika

  • Lasagneplater (200 gr)

  • 200 gr revet hvit ost

Framgangsmåte:

Lasagne kommer kanskje fra Italia, men en ekte vesterålsk Lars Sagne kommer fra Sortland. Med deilige grønnsaker, lasagneplater og Vesteraalens Fiskeboller blir alltid denne italienske Sortlendingen en suksess – enten det er fest eller hverdag.

  1. Spray en ildfast form med formfett eller pensle med olje.
    2. Vask og del grønnsakene i passende biter

    3. Legg lagvis:
    Grovhakkede tomater, grønnsaker, fiskeboller, lasagneplater – gjenta dette. Størrelsen på formen avgjør antall lag. Toppen dekkes av revet hvit ost.

    4.Bakes i ovnen på 200 gr C i 15 min. (til lasagneplatene er møre)

Forrige
Forrige

Luksusboller

Neste
Neste

Bollalao