Fiskeboller i FRAKK

Ingredienser (4 personer)

  • 4 stk Vesteraalens fiskeboller

  • 25 gr stangselleri

  • 25 gr purreløk

  • 25 gr squash

  • 1 ss smør

  • Noen dråper hvitvin (kan sløyfes)

Fremgangsmåte:

Vesteraalens fiskeboller innpakket med masse deilig tilbehør.

  1. Aluminiumsfolie 30 x 30 cm smøres med smør eller sprayes med formfett. Form den til en liten pose.

  2. Grønnsakene vaskes og deles i biter – legges i posen sammen med fiskebollene.

  3. Smørklatten og ev. dråpene med hvitvin has over langpannen, 180°C i 20 min.

  4. Serveres med kokte poteter, ris, pasta eller brød og salat. Litt seterrømme setter litt ekstra smak.

Forrige
Forrige

Piccata

Neste
Neste

Luksusboller